Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa

När det gäller loppis och rariteter så är jag väldigt mycket inne på det spåret. Alla som har besökt mitt hem kan nog hålla med om att det är ett personligt och unikt hem. Jag har en mysig, varm och ombonad stil där alla möjliga färger och former finns representerade och jag är stolt över mitt hem. Alla som kommer hem till mig säger att det är så mysigt. De flesta grejerna har jag köpt på en loppis i Grums som heter Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa.   

Hur är det med er? Hur har ni inrett det hemma hos er? Vad har ni för koppar och fat i skåpen och vilka är era favoritprydnadsföremål? Skriv och berätta, jag vill veta allt! Mitt ex och jag kom inte överens om hur vi skulle inreda. Han ville mest handla på Ikea medan jag förbjöd platta paket med monteringsfärdiga möbler att ens komma innanför tröskeln. Det är bra att vi har separerat, nu gör han som han vill och jag sköter mig och mitt. Jag bara älskar att handla på denna loppis i Grums och har gjort det till en livsstil. Det handlar också om att värna vår miljö och att inte hela tiden köpa nya grejer utan istället ta hand om det som redan finns. Sedan blir det förstås mycket billigare att köpa begagnat men en sak är jag säker på, att kvalitén på gamla grejer som regel är mycket bättre än på det som är nytillverkat. Det var nog allt jag hade att säga er om denna loppis i Grums. Jag hoppas förstås att ni som inte varit där ännu kommer att hitta dit och förhoppningsvis bli lika förtjusta i butiken som jag.