Inredning till vår nya lägenhet i Umeå

Hejsan på er fina följare

Nu är det inte långt kvar tills vi ska flytta till vår nya lägenhet i Umeå, som vi längtar. Men nu när vi flyttar till nytt och större så ska vi även skaffa en del nya möbler och inredning. Så jag kan erkänna att inredning och olika bilder på det med inspiration är det jag sitter och söker mest på just nu. Jag är tacksam att jag får ganska fria händer med vår inredning, min pojkvän bryr sig inte så väldigt mycket. Eller han kan tycka saker när jag ger olika förslag men sen kommer han inte med några egna förslag.

Om det är något jag verkligen vill ha så brukar han inte vara så svår att övertala för han vill att jag ska bli glad. Sen har det hittills inte hänt att jag skaffat något som han absolut inte tycker om heller för den delen. Ibland kan han titta lite misstänksamt på när jag kommer med något förslag men sen när det är på plats så brukar han ändå gilla det. Det blir väl den skillnaden som blir mellan att vara intresserad eller inte så intresserad.

Så i helgen ska vi i alla fall åka på en liten tur till olika butiker och kika på möbler i inredning här i Umeå, det ska bli mysigt tycker jag. Det känns ju lite extra speciellt nu när man vet att vi ska flytta till nytt så snart. Vi har till och med varit så smarta att vi tagit kort på rummen och mätt överallt så när vi till exempel kollar på soffa. Då vet vi om det är någon som ska uteslutas för att den är för stor eller för liten. Hoppas ni får en fin eftermiddag och kväll så hörs vi snart igen. Kram!